Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Аудио плеъри за кола с USB, MP3, SD, DVD


Аудио плеърът е неизменна част от автомобилът. Той е развлечението на водача и пътниците, верният другар и спътник на всеки, когато е на път. Кой не обича да се наслаждава на хубава музика или развлекателно радио предаване, докато шофира? Съвременните аудио плеъри могат да предложат дори още. В нашата категория сме подбрали най-актуални предложения на водещи марки и от всички ценови класове, покриващи всички изисквания. Гамата ни включва аудио плеъри от базов модел до аудио плеър с Bluetooth, аудио плеър с дисплей, плеъри за падащ панел, гнездо за USB флаш памет, SD карта, AV IN. Сред офертите ни ще намерите аудио плеъри Pioneer, Kenwood, Alpine, AT, PNI, Thunder и др. Най-разпространените и функционални варианти ви позволяват да си качите музика на флаш памет или карта microSD, а при някои модели и на диск. Така може винаги да слушате и лесно да актуализирате любимата си музика и да и се наслаждавате зад волана на автомобила си. Bluetooth функцията позволява и сигурността и улеснението да провеждате разговори с ръце на волана и поглед напред. Моделите с AV IN пък ви дават възможност да инсталирате камера за задно виждане, която да е вашия асистент при паркиране. Такава функция имат някои модели от плеърите с дисплей. Освен това на тях може да се наслаждавате и на видео файлове през съответните носители. Моделите в тази категории за аудио плеъри се различават и по дизайн и цветове на подсветката.


Сортирай: Всички до 100 лв. от 100 до 200 лв. от 200 до 300 лв. от 300 до 400 лв.
Филтрирай по марка
   
Филтър по марки:
Всички AT PNI Thunder

 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS