Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Парктроник за кола


Парктроникът е един от най-ефективните резултати от развиването на технологиите и един от най-разпространените продукти от сферата на автоелектрониката. Много популярен е поради ниската си стойност, удобството, което осигурява на водача и улеснението при ползването. Особено подходящ е ако често се движите в града и се налага да намирате бързо паркомясто. Парктроникът е полезен не само за начинаещи, но и за опитни шофьори. Може да ви спести главоболия и неприятности, а ще донесе голямо улеснение. Парктроник системата е устройство, което монтирано в автомобила, посредством сензорите си ще събира информация за дистанцията до околни обекти около автомобила и ще сигнализира за прекомерното им доближаване, като ще ви оказва асистенция. В нашата специална категория ще откриете много варианти за парктроник системи. Различните модели се отличават според броя, цвета на датчиците. Освен това се различават по това дали разполагат с екран, дисплей, огледало, монитор, към които са свързани. Предлагат се и комплекти с камера за заден ход, като така се предлагат като цялостно решение.


 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS