Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Мултимедия за кола навигация двоен дин


Мултимедия за кола. Универсални навигации и OEM навигации. Навигация за BMW, навигация за Mercedes, навигация за VW, навигация за Ford и много други марки.➡️ Мултимедия за кола с GPS навигация на ниска цена ➡️ Купи на изплащане☎️0889 444 002☎️. Предлагаме и специализирани мултимедии за рзличните марки и модели. Важно! За да бъде валидна гаранцията, устройството трябва да бъде инсталирано в специализиран сервиз, като след монтажа, специалистите трябва да поставят печат и подпис на гаранционната карта на мултимедията, с което да потвърдят оторизирания монтаж.

Мултимедиите са многофункционални устройства, които събират в себе си изключително полезни екстри и функции. Това е устройство, което ще Ви послужи за музикален и видео плеър, може да гледате филми, клипове, да се наслаждавате на любимата си музика, ползвайки DVD, USB, SD, CD източници. В зависимост от устройството, то може да разчете различни формати. По-голямата част от медиите имат и функция навигация с карти на цяла Европа и Турция, дори и Русия. Освен това повечето от тях имат Bluetooth, който позволява използването на хендсфри функцията - "свободни ръце". Медиите с AV вход имат и възможност за връзка с камера за задно виждане като повечето на нашите оферти я включват като подарък. Тази екстра Ви улеснява изключително много при паркиране на заден ход. Най-главно мултимедийните системи се делят на два варианта - единичен и двоен дин за кола. Единичните динове са с големината на стандартен аудио плеър, но от тях излиза екран, през който може да управлявате функциите на устройството. Двойният дин представлява устройство с екран с големината на два единични дина. От вариантите мултимедия двоен дин предлагаме различни модели на различни марки. Главно се различават по дизайн, функционалност и операционна система. Второто нещо, по което се категоризират, е това дали са универсални или са специализирани модели с дизайн и функционалност, съобразени с марката и моделът, за който са създадени. Специализираните мултимедии са предпочитани поради това, че напълно пасват на таблото на модела, за който са предназначени , и функции като управлението от волана се запазват след монтажа, което е малко вероятно при монтаж на универсален двоен дин. От специализираните OEM мултимедии предлагаме широка гама за най-разпространените модели медии. Предлагат се медии за различните модели от марките Mercedes, BMW, Audi, VW, Ford, Honda, Toyota и много други, които може да видите като под категории за улеснение. От гледна точка на операционната си система, мултимедиите се делят на два типа - мултимедия с WinCE и мултимедия с Android. Първият вариант е по-опростения и включва всички основни функции - музика, видео, навигация, визуализиране на информацията от камера за заден ход. Ако това е достатъчно за Вас, то тогава може да се спрете на този вариант. Другият вид е медия с операционна система Android. Това е по-функционалният вариант, тъй като при наличието на Интернет можете да ползвате и теглите съдържание и приложения. Това устройство е функционално като таблет и има всички функции, налични при варианта с WinCE. Той, разбира се, е и малко по-скъп в сравнение с по-опростения вариант. Нашите консултанти са насреща, за да Ви помогнат в избора на най-подходящия вариант за Вас и Вашия автомобил.


Сортирай: Всички до 100 лв. от 100 до 200 лв. от 200 до 300 лв. от 300 до 400 лв.
Филтрирай по марка
   
Филтър по марки:
Всички AT XTRONS ERISIN PNI AT SOUND VS Audio ERISIN ATZ

   
Категории:
Всички Mercedes-Benz BMW Audi VW Honda Hyundai Toyota Nissan Suzuki Peugeot FIAT Ford Opel Dacia Land Rover Mazda Seat KIA Porsche Alfa Romeo Mitsubishi JEEP Citroen Skoda Renault Volvo Subaru Lada Dodge Chrysler Chevrolet Lexus Great Wall Hummer Smart SsangYong Универсален двоен дин Единичен дин Hummer

Филтър:

BMW X
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS