Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Единичен дин с навигация за камион

17:12, 05 Юли 2017 видяна 1437 пъти
3,86 / 5 (37 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Единичният дин за камион е универсална мултимедийна система. Тя се предлага в множество варианти. Най-основното разделение при единичните динове за камион е големината на дисплея. Моделите с малък дисплей (до 5") са с положение на дисплея на самия панел. Вариантите с  по-голям дисплей са моделите, при които екранът излиза от самия плеър. Там вариантите са 6.2, 6.9, 7 инча. Друга разлика е операционната система. Предлага се по-опростен и по-функционален вариант. Разликата, разбира се, е и в цената. По-опростен вариант е с операционна система WinCE. При тези модели наличните функции се определят от техническите характеристики на устройството като могат да бъдат навигация, музика, видео, камера за задно вижда. Другият вариант е по-функционалният: единичен дин с Android.  Той включва всички базови функции като допълнително и достъп до Интернет при наличието а връзка. Освен това може да се изтеглят и инсталират всички достъпни Android приложения от Google Play. Така разполагате със супер функционален плеър в камиона си, който ви осигурява развлечение, забавления и връзка със света посредством Интернет. За някои единични динове дори се предлага възможност за включване на 3G донгъл, в който да поставите карта и да ползвате услуги навсякъде. 
 
Единичният дин е с навигация за камион, включващата забрани, ограничения, точни на интерес като бензиностанции, индустриални зони, ресторанти. Навигационният софтуер  е с най-актуални карти на Европа, включително България, отделно  Турция и всички останали страни от Балканския полуостров. Навигацията включва и предупреждения и база данни с възможни полицейски постове.
 
Сред офертите ни ще откриете вариант за единичен дин за камион с камера за задно виждане за камион. Тя включва в комплекта си кабел с дължина 15 метра. Камерата е с инфраред диоди за нощно виждане, дизайнът и е специален владо, ударо и прахо устойчив.
 
Единичният дин с навигация за камион е устройство, което комбинира няколко, без които не можете в камиона си. Той съчетава функциите на навигация, монитор с камера за заден ход, аудио плеър, мултимедия, а за дин с Андроид - и функциите на таблет. Закупувайки си единичен дин вие спестявате място и пари, а получавате устройство с функции и екстри, които ще са ви в полза зад волана, а и ще ви забавляват в свободното време.
 
Ние сме включили най-актуалните модели сред предложенията си и в нашия сайт може да разгледате най-новите модели за единичен дин за камион - навигация единичен дин.

Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS