Пълна версия
  • Промоция
  • Поръчай на кредит
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Поръчай на кредит
  • Навигации Garmin
  • Доставка до цяла европа
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Разликите между единичен и двоен дин

09:48, 14 Юли 2017 видяна 23327 пъти
3,18 / 5 (164 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Авто електрониката е бързо развиваща се сфера и интересът към продуктите от нея никога няма да стихне. Днешно време пазарът предлага изключително богато разнообразие от артикули в тази ниша. Предложенията става все по-модерни и функционални и предизвикват интереса и търсенето на крайния потребител. Всички ние искаме да ползваме съвременно и стилно устройство, което да допълва дизайна на интериора на автомобила ни. Искаме да разполагаме с функционално устройство , което комбинира множество полезни за нас функции. Производителите на техника знаят това и затова днес можем да намерим стотици варианти за устройства, които да удовлетворят желанието ни.  Търговците на електроника предлагат аудио плеъри, монитори, камери за задно виждане, парктроник, хендсфри системи и много други. Едно от най-съвременните устройства и топ в продажбите е мултимедийната система за кола. Това е уред, комбиниращ в себе си функционалността на няколко други, като се характеризира и с впечатляващ дизайн.

Мултимедията в зависимост от характеристиките си може да включва функциите на навигация, аудио и видео плеър, монитор за камера за задно виждане, телевизор, таблет, хендсфри и др. Предлагат се мултимедии на големи производители в различни модели.

Мултимедията се разделя на два вида - единичен дин и двоен дин. DIN  е абревиатура, която означава немски стандарт (прибл. размери 180 на 50мм. Те са създадени според стандарт ISO 7736). В зависимост от големината бива 1DIN и 2 DIN. Двата вида са много различни като дизайн и някои от функциите. Единичният дин е като аудио плеър, от който излиза дисплей с различна големина, според модела. Гореизброените функции важат за единичния и за двойния дин. Различните единични динове се отличават според операционната система - WinCE или Android, функциите и спецификациите. Стандартния размер на единичния дин е 178×50 мм.Единичен динДвойният дин е уред с размерите на два единични дина - конзола с голям екран с тъч скрийн. От това устройство вече  се разграничават отново според технически спецификации, дизайн, операционна система и т.н. Има обаче един основен признак, по който се различават двойните динове. Те се разделят  на два основни вида - универсален двоен дин и специализирани модел навигация за кола. Първият вид е с правоъгълна форма и сродни размери като пасва на различните автомобили само ако отговаря на размерите за гнездото за двоен дин и на формата му или бъде инсталиран със специален панел. Специализираната медия се предлагат за различните марки,  модели и години на производство. Важно е да се отбележи, че при монтаж на специализирана мултимедия, почти никога не се налага преправяне, функцията за управление от волана се запазва и изглежда като оригинално инсталирана. Предлагат се специализирани вградени навигаци за Mercedes, BMW, Audi, Opel, VW, Honda и др. Стандартния размер на двойния дин е 178×100 мм.

Двоен дин:Това са основните разлики между мултимедийните системи единичен и двоен дин. Функциите им са почти еднакви, главно разликата е в това как ще изглеждат след инсталацията на таблото на автомобила.


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS