Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Добра GPS навигация LEOS TRUCK MATE

16:44, 08 Август 2017 видяна 1083 пъти
3,54 / 5 (63 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Налице е най-новата навигация на LEOS. Новото поколения нови името TRUCK MATE и се характеризира с супер мощни параметри, бързина и невероятен дизайн с гумирано покритие. LEOS е добре позната марка на европейския пазар, доказала се като качествена и изключително точна навигация. Това могат да потвърдят многобройните и потребители, които са доволни от нея и които са изградили доброто и име. LEOS е висококачествен навигатор, който непрекъснато печели свои привърженици като често пуска на пазара своите нови подобрени и модерни модели. Навигациите с този бранд държат високо ниво на представяне. Това е налице от всички модели, излезли на пазара до сега. 
 
TRUCK MATE e най-актуалният модел на марката LEOS за 2017, наличен на пазара. Подобно на някои от своите предшественици, навигацията поддържа най-актуалните параметри за навигация с WinCE  към момента и бърз процесор. Софтуерът е с актуален изглед, най-новите карти на цяла Европа, Турция и другите страни от Балканите. Включва, разбира се, цялата полезна информация относно точни на интерес като бензиностанции, паркинги, ресторанти, мотели, индустриални зони, предупреждения за скорост, камери, полицейски постове и т.н.
 
Моделът LEOS TRUCK MATE се предлага в 5 - инчов и 7 - инчов вариант за лек автомобил. Достъпен е и в 5 и 7 инчов вариант със софтуер за камион. Навигацията за камион включва възможността за въвеждане на дължина, ширина, височина на ремаркето и маршрутите са изчислено съгласно параметрите, заложени в настройките.
 
Новият модел навигация на LEOS продължава да поддържа високо ниво на представяне като редом с неоспоримо добрите параметри идва с нов стилен  дизайн.

Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS