Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Нов модел навигация за камион Garmin Dezl 580 LMT-D с WIFI

18:35, 22 Февруари 2018 видяна 1439 пъти
4,19 / 5 (32 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Представяме ви най- новият модел 5 инчова навигация за камион от Garmin моделът Dezl 580 LMT-D с вграден WIFI, който позволява да си обновявате устройството без да се налага да го свързвате с компютъра. Нужно е само да имате връзка с безжичен интернет WIFI и тя сама си прави ъпдейти. Безплатен LIVE TRAFFIC чрез DAB6 или Smartphone Link и смарт известия, които помагат на щофьорите на камиони по време на всяко щофиране. Получавате своевременни сигнали за почивки, базирани на часовете на шофиране с предложения за предстоящи спирки за камиони. В допълниение получавате персонализиране на маршрута и полезни предупреждения за него.
 
 
КАКВО НОВО КАТО ОСНОВНИ ФУНКЦИИ?:
 
 
БЕЗПЛАТНИ АТКУАЛИЗАЦИИ И DIGITAL ТРАФИК – БЕЗПЛАТНИ АКТУАЛИЗАЦИИ НА КАРТАТА И DAB ТРАФИК
 
БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ НА ЖИВО – ДОСТЪП ДО БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ НА ЖИВО, КОГАТО ИЗТЕГЛИТЕ БЕЗПЛАТНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ SMARTPHONE LINK НА ВАШИЯ СМАРТФОН, НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ТРАФИК НА ЖИВО, КАМЕРИ НА ЖИВО, ПРОГНОЗИ И ДРУГИ.
 
ЛЕСНО ПЛАНИРАНЕ НА ПОЧИВКИТЕ – ОТЧИТА ЧАСОВЕ НА КАРАНЕ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ПОЧИВКИ И ВКЛЮЧВА НАВРЕМЕННИ ИЗВЕСТИЯ С POI ТОЧКИ, КОИТО ПРЕДПОЛАГАТ ПРЕДСТОЯШИ СПИРКИ НА КАМИОНИ, ПРЕТЕГЛЯЩИ СТАНЦИИ, МЕСТА ЗА ПОЧИВКА И ДРУГИ.
 
МОНИТОРИНГ - ОПРОСТЕНОТО РЕШЕНИЕ ЗА МОНИТОРИНГ НА КАМИОНИ ПОЗВОЛЯВА ДИСПЕЧЕРИТЕ ЛЕСНО ДА ИЗПРАЩАТ ТЕКСТОВИ СЪОБЩЕНИЯ И АДРЕСИ ДО СВОИТЕ ВОДАЧИ, КАТО ПРОСЛЕДЯВАТ МАРШРУТИТЕ ОТ НАЧАЛОТО ДО КРАЯ.
 
ВГРАДЕН WIFI – ЛЕСНИ АКТУАЛИЗАЦИИ НА КАРТИ И СОФТУЕР, БЕЗ НЕОБХОДИМОСТ ОТ КОМПЮТЪР.
 
TRIPADVISOR РЕЙТИНГИ – ВИЖТЕ ПОТРЕБИТЕЛСКИ РЕЙТИНГ ЗА ИНТЕРЕСНИ ТОЧКИ, КАТО ХОТЕЛИ, РЕСТОРАНТИ И АТРАКЦИИ ПО МАРШРУТА.
 
СМАРТ ИЗВЕСТИЯ -  BLUETOOTH ТЕХНОЛОГИЯ ЗА HANDS-FREE ОБАЖДАНИЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ТЕКСТОВИ СЪОБЩЕНИЯ И НАПОМНЯНИЯ НА КАЛЕНДАРА.
 
BUS ПРОФИЛ – МАРШРУТИ ЗА АВТОБУС НА БАЗАТА НА РАЗМЕРА И ТЕГЛОТО НА ВАШИЯ АВТОБУС.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ НА МАРШРУТА  - МАРШРУТИ ЗА КАМИОН НА БАЗАТА НА РАЗМЕРА И ТЕГЛОТО НА ВАШИЯ КАМИОН. ЛЕСНО СМЕНЯЙТЕ РАЗМЕРИТЕ НА РЕМАРКЕТО С НАТИСКАНЕТО НА БУТОН.
 
ГЛАСОВИ КОМАНДИ – КОМАНДВАЙТЕ ВАШИЯ DEZL С ГЛАСА СИ, ДОКАТО РЪЦЕТЕ ВИ СТОЯТ НА ВОЛАТА. ПРОСТО КАЖЕТЕ: „VOICE  COMMAND”
 
ИЗВЕСТИЯ ЗА ВОДАЧА - ПОЛЕЗНИ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ ЗА ПРЕДСТОЯЩИ ВИСОКИ МОСТОВЕ, ОГРАНИЧЕНИЯ НА ТЕГЛОТО, ОСТРИ ЗАВОИ, СТРЪМНИ СПУСКАНИЯ И ДРУГИ.
 
 


 
 
 
 
 
 
 
ПРОДУКТЪТ МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ ОТ ТУК

Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS