Пълна версия
  • Промоция
  • Поръчай на кредит
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Поръчай на кредит
  • Навигации Garmin
  • Доставка до цяла европа
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Преносима камера за превишена скорост ARH CAM S1

15:18, 26 Март 2018 видяна 17261 пъти
8,44 / 5 (131 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Преносима камера за превишена скорост ARH CAM S1 - най-новото иновативно оръжие на полицията срещу нередностите по пътя

ARH S1 Скоростните камери се използват за измерване на скоростта: те се използват от полицията като камера за борба с превишаването на скоростта, за да уловят нарушените автомобили. S1 работи по различен начин: записва всяко преминаващо превозно средство, регистрира своята скорост и регистрационен номер, взема пълноцветен образ, открива събития за нарушения, добавя печат на време и печат на място и създава пакет данни, който съхранява и препраща към централна база данни . За разлика от пистолетите за скорост или типично полицейско устройство за контрол на скоростта, което се нуждае от оперативен персонал, S1 е напълно самоуправляван. След като е настроен на място, той използва автоматичната технология за разпознаване на регистрационните номера, за да идентифицира превозни средства, да заснема неподвижни изображения или видео, да разпознава събития, за да записва своето поведение в трафика, да използва интегрирания си GPS да добавя данни за местоположението и прави всичко това без човешка намеса. Записаните данни могат да се използват в реално време или по-късно от властите или персонала за събиране на електронни такси за даден участък. Освен борбата със скоростта, S1 е идеална като камера за налагане на санкции за нарушения, като например шофиране в автобусна лента или аварийна лента и игнориране на липса на знак за стоп. S1 също функционира като инструмент за наблюдение на трафика, отчитащ трафика, отбелязвайки задръствания. S1 дори може да разпознае кодовете ADR (Hazmat). Тъй като е лазерна скоростна камера, S1 прави радарните детектори остарели. Освен подобряването на безопасността на движението, тя може да се използва за мониторинг и контрол на движението по пътищата или може да бъде част от интелигентно управление на движението, известно като интелигентна транспортна система (ITS). Накратко, S1 е много повече от камера за измерване на скоростта или дори от мобилна скоростна камера за спиране на шофьорите за скорост. Защо? Вижте предимствата по-долу.


* Надеждна идентификация на всеки преминаващ автомобил в реално време

* Пакет данни за всеки преминаващ обект, което е на разположение онлайн или офлайн, включително пълноцветно изображение на превозното средство и регистрационен номер на превозното средство

* Работи на статив или от вътрешно превозно средство

* Спусък на лазерен лъч, невидим от радарни детектори

* Регистрира събития за нарушения на трафика, като превишаване на скоростта, незаконно използване на лентаили пренебрегване на знак за забрана на влизане или еднопосочен знакан

 

Водещо предимство е, че уредит е анти-корупционно средство независимо и самуправляващо се!

За засичане на този нов радар са разработени специализирани системи за детекция. Повече информация и предложения може да намерите в нашата специална статия.

 


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS