Пълна версия
  • Промоция
  • Поръчай на кредит
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Поръчай на кредит
  • Навигации Garmin
  • BNP
  • Доставка до цяла европа
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Ревю на GPS навигация TomTom GO 1000 LIVE

10:39, 10 Септември 2012 видяна 5243 пъти
3,07 / 5 (97 гласа)
Вие сте гласували за тази новина с 2


TomTom GO 1000 LIVE

Истинското определение за „пътна хитрост“

През последните няколко години в сателитната навигация за коли, или пазарът на GPS, както предпочитаме да го наричаме, се наблюдава огромен бум, като всеки от главните производители пуска на пазара множество устройства в борба за GPS короната. Монтираните на предното стъкло, компактни устройства са вече така широко разпространени, че ще Ви бъде трудно да не ги забележите, докъто изпълняват дълга си, пътувайки на някъде.
През последните години TomTom е на преден план сред GPS навигациите, като с техните LIVE услуги се превръщат от просто GPSи в нови смартфон-подобни устройства. Същото се отнася и за новото им GO 1000 LIVE.
 

Дизайн
 
Докъто повечето от GPS устройствата не се отличават с особено красив външен вид, GO 1000 LIVE не е грозно пате, с негововия лъскав, черен завършек на предния панел и металното покритие на гърба. Заоблените ръбове също допринасят за по-приятния вид, но като изключим тези особености TomTom не се отклоняват от стартните GPS-форми.
 
Поглеждайки към дисплея намираме  4.3" тъч-скрийн произвеждащ резолюция 480 x 272, което е доста стандартно за GPS устройство. Макар спецификите му да не се открояват особено ярко, дисплеят се отнася доста добре с нас, осигурявайки ни ярък, цветен екран с предостатъчна яркост както през нощта, така и през деня. Дисплеят беше много отзивчив през цялото ни време прекарано с устройството, като изпитахме съвсем миниатюрни затруднения на моменти.
 
Силата на магнетизма
 
Един от най-неприятните проблеми с GPS устройствата днес, особено по нашите изпълнени с дупки пътища, са тези крехки скоби, държащи навигацията, които често я изпускат, отлепят се от предното стъкло или просто се счупват в основата си. С GO 1000 LIVE обаче, TomTom представиха нов, здрав магнитен механизъм за устройството.
 
Монтираните държащи скоби за предното стъкло, като големина остават същите, но вакуумната чашка на новия модел определено се усеща доста по-здрава. Сега, когато  и двете части са магнити, просто ги залепяте една за друга и сте готови за път.
 

 

Разумен GUI (потребителски интерфейс)
 
С новия GO 1000 LIVE, TomTom представиха до известна степен ъпгрейдвано меню и GUI (потребителски интерфейс), на които ние доста се насладихме. Опциите в менюто сега са организирани доста по-логично, като шестте най-често използвани опции се появяват на главната страница.
 
Потребителите също могат да изведат най-често използваните бутони и опции на екрана, дори докaто навигацията ги направлява по правилния път, което е много полезна екстра. По този начин шофьорите на дълъг път ще могат само с едно докосване на дисплея да намерят най-близката бензиностанция, а тези, които използват устройства „свободни ръце“  за секунда ще спират аудиото на GPS-а.
 
Като цяло, потребителският интерфейс на TomTom е много лесен за употреба, с големи, ясни букви, които показват какво се случва около теб и чувствително QWERTY-клавиатура оформление. Без дразнещи и излишни звуци, които да разсейват водача, а ако въпреки всичко желаете, можете да ги активирате.
 

Характеристики
 
Основната привличаща сила на устойствата с марка TomTom LIVE, разбира се са включените LIVE пътни услуги в реално време, където в днешно време се намират главните битки и сблъсъци между GPS производителите.
 
TomTom предлага на потребителите достъп до най-различни функции, като най-полезната от тях несъмнено е HD Traffic. Тази опция показва количеството трафик, което засича в околните пътища като ги оцветява в жълто, оранжево или червено в зависимост от натовареността. Тази функция дава на шофьорите опцията да изберат алтернативен път, ако такъв съществува.
 
Новата система на TomTom за трафик мониторинг работи различно от TMC-FM системата, използвана от конкурентни компании.  
Макар и изключително полезна, не бива да се осланяте изцяло на тази система, целта и е да ви даде просто лека информативна насока.
 
Продължавайки нататък с полезните особености, които LIVE ни предлага, намираме Mobile Speed Cameras, което ви информира за камерите засичащи скоростта по пътя Ви, Local Search с Google, позволяващо бързо и лесно търсене и Weather, което показва какво ще е времето за няколко дена напред.
 
Local Google отново доказва значимостта си, като позволява на водачите да търсят всичко в обкръжаващата ги среда от "пица" до "зъболекарски кабинет" и да получават достоверна информация. Невероятно е колко лесно работи тази система, като TomTom автоматично превръща вашето търсене в инструкции как да достигнете до мястото.

 

Заключение
 
TomTom GO 1000 LIVE е несъмнено едно от най-добрите GPS устройства, които някога сме тествали. Включва всяка една опция, която бихте могли да си пожелаете, спортно и лесно за употреба меню, и най-важното – напътства Ви до мястото, където трябва да отидете.

 

 

 


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS