Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Мултимедия за кола

10:56, 27 Ноември 2020 видяна 8013 пъти
3,53 / 5 (257 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Що е то мултимедия за автомобил и можете ли да използвате такава система в своя автомобил?
Техниката за превозни стедства става все по-разнообразна, полезна и всеобхватна. Мултимедията за кола е такъв пример, който непременно ще Ви впечатли. Такова устройство представлява многофункционална система, която може да се използва във всяка марка автомобил. Устройството се поставят на мястото на радиото или на оригиналното аудио, превръщайки се във добре вписваща се част от интериора на колата. Много модели пасват толкова добре, че изглеждат като оригинална част от автомобила.
 
Какви са видовете мултимедийни системи за кола?
Ще откриете, че на пазара се предлагат два вида мултимедия за кола – единичен и двоен дин. Единичният дин се характеризира с по-опростени функции и устройство и има размер на стандартно радио с монтиран екран. Двойният дин представлява цялостна система за вграждане в автомобила с повече екстри. Характерно е, че има по-голям екран и може да е специализиран за дадена марка коли.
И двата вида мултимедия за кола използват свой софтуер – WinCe или Android, а навигационното им меню дава достъп на потребителя до всичките им полезни функции.
 
Говорейки за функции:
Самото наименование „мултимедия” подсказва, че тези устройства могат  да възпроизвеждане както  аудио, така и видео съдържание. Но на тях можете не просто да слушате музика или да гледате някое интересно видео. Функциите им могат да са много повече според модела, на който ще се спрете. Ето някои примери:
Функция за навигация, когато моделът има инсталирана такава като част от собствения си софтуер с предварително инсталирани актуални карти;
Връзка с външна навигация, когато такава е необходима;
Боравят с множество радио честоти;
Възпроизвеждане на всички по-популярни видове аудио и видео файлове;
Инсталиран плейър, чрез който да ползвате своите файлове;
Функция„бърз достъп“ от менюто и бутоните;
Могат лесно да се свързват със смартфони и таблети;
Нови капацитивни touch дисплеи, които се характеризират със страхотна резолюция и ярки цветове;
Възможност да разглеждате на снимки през менюто;
Възможност за автоматичен старт при отключване на колата;
Инсталиране на игри;
Вграден тунер за цифрова телевизия.
 
Можем ли да използваме мултимедията с други устройства?
Да и пак да – тези системи лесно могат да се използват заедно с друга техника. Ако нямате монитор, мултимедията спокойно може да го замени. На нея може да визуализирате записа от видеорегистратора или камерата. Освен това, понеже такава система може да се интегрира и с камери за задно виждане, те са безкрайно полезни при паркиране, предоставяйки на шофьора ясен образ назад.
Споменавайки ползи за водача, няма как да не кажем няколко думи за функцията „свободни ръце”. Тези системи са оборудвани с микрофон и могат да се синхронизират с телефона на шофьора, позволявайки му да разговаря безопасно. Сред по-скъпите модели, за още по-голяма сигурност на пътя повреме на шофиране, ще откриете и опции за свързване с контролите на волана. Така можете да управлявате файлове, силата на звука, телефонни обаждания без да сваляте ръце от кормилото. Някои от моделите се предлагат с дистанционно управление, което позволява контролирането на мултимедията от всяка позиция в автомобила.
Повечето мултимедийни системи за автомобил притежават много добре оборудван интерфейс. Те имат SD/TF слот за карта с памет до 64 GB, един или повече USB входове за флашки и кабели, RCA изходи за връзка със съществуващо вече аудио оборудване на колата.
 
Всеки ли може да си позволи мултимедия за кола?
Със сигурност, предвид че набират все по-голяма популярност, тези системи се предлагат и в различни бюджетни измерения. На пазара съществуват модели, предлагани в широк ценови диапазон и е възможно да се намери нещо за всеки джоб. Имайте предвид, че универсалната мултимедия е на по-достъпна цена, докато съществуват специализирани модели за дадена марка кола, които са по-скъпи.
 
Защо да си вземем мултимедия за кола?
Причините са много и са все важни. Мултимедията за кола гарантира едно интересно и забавно пътуване, както за водача на автомобила, така и за пътниците му, осигурявайки им музика, радио, игри или занимателни видеа. Улеснява паркирането, когато се използва в комбинация със задната камера. Заменя навигацията, упътвайки Ви до където е необходимо. Също така, тя способства по-безопасното шофиране, чрез всевъзможните улеснения, които предлага на пътя – можете да набирате и вдигате телефона, можете да усилите звука за любимата си песен, да смените възпроизвеждания в момента файл с друг. Всичко това без да вдигате ръце от волана. Мултимедията за кола определено е една заслужаваща си покупка, която несъмнено ще вдигне качеството на времето, което прекарвате на път в автомобила си.

Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS