Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

North-Cross


North cross е легендарен производител на навигации, известен на почти всеки потребител особено на територията на европейския континент. Навигациите с тази марка са известни като мощни и надеждни като тяхната слава се носи от уста на уста сред потребителите. Добрата и производителност, здравината им и точните карти ги правят незаменими за онези, които вече са се уверили в качеството има. North cross произвежда актуални и добри навигации, отговарящи напълно на нуждите на шофьора. Независимо дали сте обикновен потребител или сте професионален шофьор, за вас няма непознати пътища на европейския континент щом имате навигация, носеща марката North cross. Този известен бранд предлага скромен, но добре наложил се набор от модели. Най-новите предложения съдържат функционалност, най-актуална към момента и напълно достатъчна за да сте уверени и сигурни зад волана. Освен с точни карти, навигацията ще ви впечатли и с богат и функционален софтуер. Той ще ви държи информирани относно точни на интерес и ще ви предупреждават за забрани, ограничения, постове и камери. Брандът е известен с моделите си за навигации за камион и с навигации за кола, като и за двете софтуерът е специализиран и съдържа важните регулации и правила, с които съобразява маршрутът, който изчислява. Всеки един модел навигация North cross подкрепя доброто име на марката и включва всичко необходимо за да съдейства максимално на собственика си.


 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS