Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Завръщането на GPS навигация North cross за камион и кола

18:19, 04 Август 2017 видяна 890 пъти
4,71 / 5 (31 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Навигация North cross е легендарен представител на навигационните системи. Почти всеки е чувал за тях и всеки, а който е имал North cross, знае колко качествена и добра навигация е. Марката е известна със своите модели навигация за кола и навигация North cross за камион. Последните години за съжаление навигациите се загубиха от пазара, но само за да се върнат по-добри и качествени от всякога. Модел 2017 е North cross ES725FE, за 7-инчови навигации и ES525FE за навигации с 5 инча екран. Новият North cross идва с 256 RAM,  8GB  вътрешна памет и супер мощен 800 Mhz процесор. Вие имате нужда от бърза и акуратна навигация, с която да се чувствате сигурен и уверен зад волана. Имате нужда от доверен партньор  на пътя и особено зад граница. Навигацията е Вашият партньор - винаги до Вас, указвайки правилната посока и предупреждавайки Ви за важните особености, на които трябва да обърнете внимание по маршрута.

Навигациите на North Cross разполагат с лесен и интуитивен навигационен софтуер. Той ще ви предостави детайлни карти на държавите от цяла Европа, Турция, Балканите.  Освен тях той ще ви даде информация за бензиностанциите, паркингите, ресторанти, мотели, забележителности - точките на интерес по пътя. Това ще ви улесни и ще ви е от голяма полза на непознатите зони. Освен това навигацията ще ви предупреждава за камери за скорост, възможни полицейски постове, ограничения за скорост.

Двата основни варианта, които North cross предлага, са навигация за кола и навигация за камион. Всички гореописани особености на софтуера важат за двата навигатора. Различното при двата типа навигации е тази част от софуера, която е конкретно за тежкотоварни автомобили. Навигацията North cross за камион дава възможност за въвеждане на параметрите на камиона, като така маршрутът, който се изчислява, е съобразен с параметрите. Освен това се вземат в предвид всички забрани и регулации за движение на камионите като по този начин навигацията ви спестява огромни проблеми, пари и главоболия.

Като заключение можем да кажем, че ако закупите този продукт няма да съжалявате.

В нашия онлайн магазин можете да откриете всички разновидности на марката North Cross навигация.


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS