Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Връщане
Клиент, който е потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите, има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор за покупка на стока през е-магазина, като върне стоката в срок от 14 (четиринадесет) работни дни, считано от датата на получаването и. Стоката, която връщате към нас , трябва да да отговаря на следните изисквания по закон:
 
 
Всички продукти трябва да бъдат върнати в напълно търговски вид, като не трябва да има износване или повреда. По върнатите стоки не трябва да има следи от употреба, оригиналната опаковка на производителя не трябва да бъде нарушена, разкъсана, разлепена или увредена по друг начин.Имате право да тествате закупения продукт и да се уверите, че ви харесва, но сте задължени да го запасите в безупречно състояние и вид. 
Върнатите продукти трябва да бъдат задължително придружени с всички получени към тях гаранционни карти, ръководства за употреба, товарителница (по възможност).
 
 


 
 
На връщане НЕ подлежат: 

* Стоки, които са променени, повредени или имат белези от употреба
* GPS навигации от марката TomTom, Becker или Garmin, на които вече е направена регистрация..
* Специализирана техника, която е била доставена с поръчка специално за клиента - морски GPS, GPS навигация за мотоциклет, сонар)
* Всякакъв вид слушалки, които се поставят в ушния канал
* Специални поръчки - поръчка за стока, която не е налична в склада, и ще бъде заявена специално по желание на клиента - специализирани мултимедийни системи, аудио плеъри, хендсфри системи и др.
* Суми за услуги - ремонт, инсталация, закупуване на допълнителни карти и софтуер.
* Транспортни разходи, такси при заплащане и наложен платеж.
* Стоки, които не са в оригиналната си опаковка или липсват части от нея, както и наранен или изтрит сериен номер, или гаранционен стикер.
* Стока с нарушен търговски вид и следи от употреба - драскотини, зацапване, износване.
* Продукти с изменена операционна система, инсталирани приложения или други намеси по софтуера.

 

 
Ако желаете да изпратите към нас устройство, за което да възстановим заплатената от Вас сума, е необходимо да ни го изпратите с БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ НА АРТИКУЛ. Принтирайте я, попълнете я и я приложете към пратката. 
 
Моля, изпращайте устройствата към нас добре опаковани с ненарушен търговски вид на устройството или опаковката му с куриер до нашия адрес: Пловдив, бул. "Пещерско шосе" 149, Комплекс ОАЗИС 1, получател "АТ ТРЕЙД" ЕООД, 0889444002 с бланката за връщане на артикул.
 
* Транспортните разходи по връщане на артикул са за сметка на клиента.
* Възстановява се само стойността на артикула, без разходите по доставка, в двете посоки.  
* Връщане на сума за закупен продукт от iskamgps.com става единствено по банков път.
* Суми по върнати поръчки се възстановяват в срок от 7 работни дни (по закон 30 дни ), при положение, че са спазени изискванията за връщане на продукт на онлайн магазина. 

 

Изтеглете бланката от тук: 
https://iskamgps.com//userfiles/1459502391_blanka_za_vryshtane_at_trade_ltd.pdf
 


 

 


  
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS