Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS навигация от ISKAMGPS.com

09:20, 12 Октомври 2020 видяна 3528 пъти
3,34 / 5 (240 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Добрата GPS навигация ще се превърне във Вашия любим спътник и пръв помощник на пътя. Но коя е добрата GPS навигация?
 
И въобще нужна ли е тя, предвид постоянното обогатяване с разнообразни функции на съвременните смартфони? Разбира се – както вече казахме, тя ще бъде Ваш най-верен другар по време на всяко пътуване и стоим зад думите си. Независимата GPS навигация освобождава телефонът Ви, за да може той да изпълнява най-вече основната си функция – за контакт. Нека телефонът си бъде телефон, камера, когато е задължително да уловите момента и играчка при екстремни семейни случаи, в които е намесено дете. Няма да е нужно да внимавате постоянно за батерията си, защото телефонът изпълнява и функцията на навигация, нито пък да се тревожите в коя от всичките Ви раници и чанти е. Навигацията спокойно може да стои прибрана в колата, без да я вадите оттам.
 
Как обаче да изберете най-добрата навигация? Преди всичко от Iskamgps.com Ви съветваме да си отговорите на следните въпроси?
 
· GPS навигация за кола или камион търсите? Имайте предвид, че това е важно за размера на екрана. В камионите обикновено гледате по-отдалеч и по-големият екран е необходимост и удобство. 7 и 9-инчовите екрани са най-препоръчвани за използване в камион. Ако търсите навигационна система за кола, то екраните варират – има модели с 4.3, 5, 6 и 7-инчови екрани. След като определите кой размер Ви е нужен се запознайте и с предимствата и недостатъците на различната резолюция, яркост и т.н., за да сте сигурни, че ще имате ефективен и удобен помощник в превозното средство. Полезно при GPS навигацията, която е специализирана за камиони е функцията за въвеждане на данни, вземащи предвид височина, ширина, дължина, тегло на товар и пр. Подобна система ще ви предупреди за правилата за тежкотоварни автомобили в дадено населено място и определените позволени пътни мрежи за ползване.
 
· Къде ще пътувате? Добрата GPS навигация има картите за местата, където отивате. Карти за България ли Ви трябват или за цяла Европа? Отговорите на тези въпроси Ви дават още една насока при избора на навигационна система. Имайте предвид, че всяко последващо добавяне на карти е допълнителен разход. Но пък някои марки като TomTom, Garmin дават право на своите клиенти да получават безплатно обновяване на картите, което е голям допълнителен бонус и гаранция, че винаги ще разполагате с най-актуалната информация на пътя.
 
· Колко бюджет сте готови да отделите за GPS навигация? Ценовият диапазон е доста широк, като определящите фактори са изключително много: размер, инсталирани карти, включено обновяване, марка и пр.  Доказаните лидери в производството на навигационни системи поддържат по-високи цени срещу доказано и гарантирано качество и изключително редки случаи на дефектни уреди. По-достъпни варианти обикновено са произведени в Китай, което не ги прави по-лоши, но поради масовостта на производствения процес, възможно е по-често да се наблюдават проблеми с продуктите. Естествено, ако продуктът е в гаранция, проблемът ще бъде бързо отстранен. Засягайки темата за бюджета, няма как да не стане дума и за нуждата на GPS навигацията от интернет. Навигационните системи се делят на online и offline такива, като едните логично ползват интернет. Това, разбира се, означава, е ще е нужно да разполагате с таблет или смартфон поддържащи интернет и имащи инсталирано приложение за GPS. Логично, ще имате и по-голяма сметка за потребление на интернет. Offline системите Ви спестяват такъв допълнителен разход, защото се ориентират изключително по сателити и използват вече вградените си карти.
 
· Какви са допълнителните характеристики на добрата GPS система, които ще улеснят допълнително шофирането? Направете си подробно проучване, защото производителите залагат все повече хитроумни функции в навигационните системи. Добрата GPS навигация може да е с вградена камера, за да заснема Вашия път, което може да е крайно полезно при инцидент. Функцията Bluetooth пък Ви освобождава от ровичкането по джобовете за звънящия телефон, позволявайки Ви да говорите, докато ръцете ви държат стабилно волана. Възможността за разпознаване на глас и гласови команди също е от ползва от тази гледна точка. Добрата навигация още ще ви дава полезни съвети, ще ви предупреждава ако превишавате скорост или правите нарушение, ще ви дава информация за натовареността на трафика, но няма да създава излишно разсейване.
 
· А дали не търсите GPS за… спорт? Такива устройства обикновено са наподобяващи гривна, часовник или се съчетават с пулсомери. Те са изключително полезни за следенето на постигнатите резултати. Съществуват модели подходящи за бягане, плуване, за велосипедисти и дори голф.
 
Последният по-основен въпрос, който остава е: Къде да намерим добрата GPS навигация? На Iskamgps.com. Ние сме специалистите, които са насреща при избора на навигационна система. При нас ще намерите широка гама от продукти и множество варианти, съчетаващи различни характеристики и функции.
Не се колебайте да се обърнете към нашия екип от професионалисти, за да изберем за Вас най-добрата и подходяща GPS навигация.
 


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS