Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

ЧЗВ 

 


 

Коя е най-подходящата навигация за мен?

* Предлагаме много модели апарати с различни по големина екран, функции и екстри. Ако имате затруднения с избора си можете да се обърнете към нас за съвет.


За какво друго мога да ползвам GPS апарата си освен за навигиране?

* Всички апарати, които предлагаме имат доста екстри, които биха могли да ви бъдат полезни по време на път. Екстри като Музикален плеър, видео плеър, разглеждане на снимки, четене на електронни книги, игри, конвертор на валута, калкулатор,  FM трансмитер, Bluetooth функция – да провеждате разговори (Тази функция се предлага само на някои модели), AV вход – за включване на видео камера за паркиране (Тази функция се предлага само на някои модели).


Искам да закупя навигация за камион.

* Не всяка навигация можете да използвате за товарни автомобили. За тази цел ви трябва устройство, което дава възможност да въведете параметрите на камиона и ще ви навигира по най-правилният за вас маршрут. В нашия магазин предлагаме специализирани такива. Можете да разгледате всички модели от ТУК.

 

В апаратите, които предлагате има ли инсталиран навигационен софтуер?

* Всички модели GPS навигации, които предлагаме имат инсталиран навигационен софтуер на български език – последна актуализация.


В навигационния софтуер карти на кои държави има?

Албания, Андора, Австрия, Беларус, Белгия, Босна и Херциговина, България, Хърватска, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Македония, Франция, Германия, Гибралтар, Гърция, Унгария, Ирландия, Исландия, Италия, Казакстан, Косово, Латвия, Литва, Лихтенщайн, Люксембург, Малта, Молдова, Монако, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Русия, Сан Марино, Сърбия, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Турция, Украйна, Англия, Ватикана.

 

Навигациите, които предлагате предупреждават ли за полицаи и камери за скорост?

* Всички модели GPS апарати, които предлагаме имат инсталирани спийд камери и полицейски постове, които биха ви били в голяма помощ.

 

Предлагате ли GPS навигации на изплащане?

* Всички модели GPS навигации, които предлагаме могат да бъдат взети на изплащане чрез TBI кредит. За целта трябва да кандидатствате за одобрение през нашия сайт. Повече подробности можете да прочетете от ТУК.


Възможно ли е да видя предлаганите модели от сайта на живо?

Разбира се, в Пловдив имаме офис, в който са изложени всички модели навигации, таблети, мултимедии, видеорегистратори и друга електроника която предлагаме (с изключение на артикули, които са с упоменат срок за доставка).

 

 

ЧЕСТО СРЕЩАНИ ПРОБЛЕМИ

 

Навигацията не иска да се включи какво да направя?

* Може да няма заряд в батерията. Моля свържете зарядното към апарата и опитайте след известно време отново.

* Някой апарати за да се включат е необходимо да задържите бутона за старт няколко секунди.

* Устройстово е блокирало и е необходимо да се рестартира. Това може да стане като натиснете RESET – намира се на гърба на повечето навигации и представлява малка дупчица.

* Ако не успете да го включите при горе описаните проблеми е добре да се обърнете към квалифициран сервиз.

 

Звукът на навигацията ми се изгуби, какво да правя?

* Активирали сте ФМ трансмитера и това е причината да нямате звук в устройството. За да се оправи трябва да влезнете в настройките на ФМ трансмитера и да го деактивирате.

 

Появи се бял екран с едно кръстче на навигацията, какво да правя?

* Това е режим за калибрация на тъчскрийна, трябва да натискате с пръст по кръстчето, докато тъчскрийна си направи настройки и сам излезне от този него.

 

Защо навигацията ми няма GPS сигнал?

* За да се появи сигнал на апарата е необходимо да имате видимост към небето.  Трябва да излезнете или на открито или в близост до прозорец. В закрито помещение това е невъзможно поради бетона и тухлите на сградата.

 

Върнах фабрични настройки и сега навигацията не иска да се стартира, какво да направя?

* Влезте в менюто на апарата в НАСТРОЙКИ и там има функция, NAV PATH, Навигационна пътека или Конфигуриране. От там задайте пътя до стартиращия файл на навигационния софтуер– например:  Mobilenavigator.exe

 


СЪВЕТИ ЗА ДОБРА РАБОТА С GPS НАВИГАЦИЯТА

 

* С цел да не се изтрие някой от системните файлове на навигационния софтуер е добре да не изключвате апарата директно от копчето преди да сте дали ИЗХОД на програмата. Това е гаранция за по – дълга работа.

 

* Когато използвате навигацията в камион и зареждате от 24V e добре когато палите камиона да не е включено зарядното, защото има вероятност да изгори. Първо запалвате камиона и след това може да свържете зарядното със запалката.

 

* Безгрешни навигации няма. Винаги когато използвате своята навигация е възможно понякога да ви заблуди и да направи грешка. Имайте си едно на ум.

 

 

Ако все пак имате въпрос, който не е включен в този раздел не се колебайте да се свържете с нас.


За контакти:

                      0897 82 32 32
                      0876 82 32 32
                      0889 44 40 02

Сервиз:         0896 16 91 96


Нашият млад и предприемчив екип от компетентни специалисти е на ваше разположение и готовност да откликва на всички ваши запитвания.

 


Защитено съдържание!

За копиране на този текст ще сезираме компетентите органи.

 
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS